H5H | PRO

Trainers introductiepagina

Bram heeft binnen Het Vijfde Huis zijn eigen praktijkruimte voor lichaamsgericht psychotherapie. Daarnaast geeft hij in de zalen workshops Actief Mediteren. Als Bram zijn groep(en) ontvangt en/of uitzwaait heerst er een open, gemoedelijke en fijne sfeer.

Liselotte is StiefCoach voor samengestelde gezinnen. Ze ontvangt haar clienten in haar eigen praktijkruimte binnen Het Vijfde Huis. Daarnaast is zij docent en personal trainer en maakt gebruik van de zalen voor het begeleiden van individuele yogalessen

Thomas bekijkt het leven graag door een vergrootglas. Een docent en trainer voor het verkrijgen van een totaal ander perspectief. Zijn hart ligt diep geworteld in de cl🔴wnerie. Geen circusclown of lolbroek maar met pure fantasievolle improvisatie en een rode neus, je eigen pijn & plezierpunten leren pakken. Thomas zegt; Gevreesd of geliefd, wat verborgen is, de clown maakt het openbaar.

​In Gouda is Arienne de eerste GYROKINESIS® trainer. Deze methode wordt alleen gegeven door gecertificeerde trainers. Deze hebben een intensieve teacher training gevolgd bij een master trainer. Arienne is naast GYROKINESIS® trainer ook een ervaren dansdocent en coach.

Wendy is een allround dansdocente die met hart en ziel lesgeeft in o.a dansexpressie, flow en creative kids dance.

BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK