H5H | PRO

TRAINERS INTRODUCTIEPAGINA

Is jezelf uitdagen onder begeleiding van een vakkundige trainer precies datgene waar jij enthousiast van wordt of zoek je toch meer de bedding van een groep, een kring of een ritueel om weer even op adem te komen? De trainers van Het Vijfde Huis, bezitten stuk voor stuk competentie en dragen met hun eigen specialisme bij aan bewuster leven en persoonlijke ontwikkeling. Zij bieden jou een diversiteit van lessen aan om datgene te kunnen onderzoeken waar jij blij van wordt. Ben je opzoek naar een meer individueel traject? De aangesloten beroepskundige coaches van Het Vijfde Huis kunnen jou persoonlijk begeleiden.

Bram heeft binnen Het Vijfde Huis zijn eigen praktijkruimte voor lichaamsgericht psychotherapie. Daarnaast geeft hij in de zalen workshops Actief Mediteren. Als Bram zijn groep(en) ontvangt en/of uitzwaait heerst er een open, gemoedelijke en fijne sfeer.

Liselotte is StiefCoach voor samengestelde gezinnen. Ze ontvangt haar clienten in haar eigen praktijkruimte binnen Het Vijfde Huis. Daarnaast is zij docent en personal trainer en maakt gebruik van de zalen voor het begeleiden van individuele yogalessen

Thomas bekijkt het leven graag door een vergrootglas. Een docent en trainer voor het verkrijgen van een totaal ander perspectief. Zijn hart ligt diep geworteld in de cl­čö┤wnerie. Geen circusclown of lolbroek maar met pure fantasievolle improvisatie en een rode neus, je eigen pijn & plezierpunten leren pakken. Thomas zegt; Gevreesd of geliefd, wat verborgen is, de clown maakt het openbaar.

BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK
BEELDMERK