Heidi Bellekom

– Website, social media, huisstijl
– Marketing en communicatie
– Wensenluisteraar van Vijfde Huizers.
Associé

Voornaam: Heidi
_________________________________

Wat is jouw “beroeps” naam?: Energetisch Coach & Healing Facilitator
Wat is jouw bedrijfsnaam?: 333Hertz & Het Vijfde Huis
Wat is je missie, motto of levenswijsheid?: Ik wil het effect van steentjes in het water gooien laten ontstaan en samen kijken hoe de kracht van één bewuste worp de wereld eromheen zal aanraken.
Wat bied je in het vijfde huis (welke workshop(s), training(en) en/ of coaching)?: Energetisch coaching voor jong en oud(er) & Healing Facilitation (o.a. Reconnective Healing & Master/Teacher in the Art of Reiki).
Toekomstig; Trainingen in energetische bewustwording.
Wat is je liefde/passie voor het aanbod?: Mijn eigen zoektocht naar verdieping en verbinding heeft ervoor gezorgd dat ik altijd nieuwsgierig ben geweest naar het subtielere aspect van het leven. Ik ontdekte dat wij meer zijn en meer kunnen dan we denken. Dit wil ik graag met je delen zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om te ervaren dat er onnoemelijk veel kansen zijn om je leven in te vullen met passie.
Wat zijn je belangrijkste expertises- en wat zijn je belangrijkste ervaringen?: Na veel omzwervingen weet ik nu eindelijk wat ik wil maar wat zijn jouw wensen? Wat wil jij nu ècht gaan realiseren in je leven? Iets je volle aandacht geven i.p.v. alleen maar aanwezig zijn. Dit wil zeggen dat stilstaan bij wat er ‘nu’ op dit moment werkelijk is , het mogelijk maakt dat het werken vanuit de persoonlijke ervaring en eigen kracht, jouw gekozen doelen een meer wenselijkere vorm kunnen krijgen en sneller haalbaar zijn.
Mijn eigen kernkwaliteiten en opgedane kennis heb ik weten te gieten in een unieke combinatie van coaching aangevuld met subtiele energetische interventies die ervoor kunnen zorgen dat jij ‘gewoon’ weer lekker in je vel gaat zitten.
Waarom kies je voor het vijfde huis?: Als één van de Huismeesters ben ik verbonden met het kloppend hart dat iedereen welkom heet die de weg naar onze voordeur vindt. Dit huis straalt samen met de mensen die het betreden waardoor het een plek van licht is voor Gouda en omgeving.
Heb je een website?: www.praktijk333hz.nl
Waar je mij eventueel voor kunt vragen in het bedrijfsleven: Shoot!
Wat wil je nog ontdekken/ onderzoeken?: Als er affiniteit is met dat wat aangeboden wordt sta ik er open voor.

– Website, social media, communicatie en huisstijl,
– Wensenluisteraar van Vijfde Huizers.
– Associé