Erwin de Boer

– Financiën i.s.m administratie en boekhouding.
– Werven en begeleiden van trainers.
– Vraag en aanbod
– Katalyst zakelijke opdrachten.
Associé

Voornaam: Erwin
Achternaam: de Boer
Email: erwin@deboerbegeleiding.nl
__________________________________

Wat is jouw “beroeps” naam?: Coach & trainer
Wat is jouw bedrijfsnaam?: de Boer begeleiding & advies, SpeelZer en Het Vijfde Huis
Wat is je missie, motto of levenswijsheid?: Ik wil de wereld mooier achter laten dan ik haar heb aangetroffen.
Wat bied je in het vijfde huis (welke workshop(s), training(en) en/ of coaching)?: Lifecoaching, begeleiding en bemiddeling van coaches en trainers, Kleurbekennen (samen met KunstAnne), Het theater der delen (samen met Gideon), CommuniKaiKi, CommuniZique, Geef het beste van jezelf weg.
Wat is je liefde/passie voor het aanbod?: Spel en spelen is weer de norm in mijn leven na het ontvangen van 2 jaar intensieve coaching en het doorlopen van een 2 jarige NLP opleiding. Door mijzelf niet zo ontzettend serieus te nemen en meer door de ogen van het ‘vrije kind’ in mij te kijken heb ik ontdekt wat echte keuzevrijheid kan bieden. Dit inzicht geef ik graag door, omdat ik pas echt energie krijg als ik een bijdrage ben, waarde heb toe kunnen voegen, bij het verkrijgen van dit inzicht.
Ik ga voor de twinkelende lichtjes in de ogen en het “AHA!-effect”.
Wat zijn je belangrijkste expertises- en wat zijn je belangrijkste ervaringen?: Je kunt niet teveel tijd in netwerken steken, de ervaring is veel effectiever dan het begrijpen. Geef een beleving en leg daarna uit, maar alleen als er vragen zijn. Het onderbewuste heeft tijd nodig om lessen te verwerken, daar hoe je niets anders voor te doen dan geduld te hebben. Versnellen is vertragen, hard werken is contra productief.
Waarom kies je voor het vijfde huis?: Ik heb het opgericht, samen met mijn compagnons en de huismeesters hecht ik er groot belang aan dat Gouda verlicht wordt door een groep van samenwerkende trainers. Iedere deelnemer die zich aangetrokken voelt door het licht van Het Vijfde Huis heeft het potentieel zelf een trainer of coach te worden.

Heb je een website?: www.deboerbegeleiding.nl

Waar je mij eventueel voor kunt vragen in het bedrijfsleven: Het geven van diverse vormen van communicatie training, loopbaan coaching en advies, mediation, teamcaching en organisatie ontwikkeling.
Wat wil je nog ontdekken/ onderzoeken?: Hoe ik een groter publiek kan bereiken.

– Financiën i.s.m administratie en boekhouding,
– Werven en begeleiden van trainers,
– Vraag en aanbod
– Katalyst zakelijke opdrachten.
– Associé