Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop moodboard maken

29 oktober, 2020 | 10:30 am - 12:30 pm

€90,

Wat is een moodboard?
De naam zegt het al een beetje. Het is een canvasbord wat een stemming of sfeer weerspiegelt. Dit is een creatieve collage, bestaande uit afbeeldingen, tekeningen, teksten en ander materiaal, waarin je in je eigen gekozen beelden weerspiegeld ziet wat voor jou belangrijk is. Deze collage beeldt uit het thema waar je mee bezig bent en kan een mooie focus/anker zijn voor jouw thema.

Voor wie is deze workshop?
De workshop is speciaal voor iedereen die het fijn vindt om even stil te staan bij zichzelf en dit op een creatieve manier wil uiten en als reminder mee te nemen.  

Waarom en hoe?
Tijdens de workshop leer je praktisch en snel meer over jezelf en dat wat je echt belangrijk vindt en om dit creatief vorm te geven op een canvasboard. Na afloop heb je een prachtige reminder omdat het moodboard je ondersteunt met focussen op dat wat voor jou van belang is om de persoon te zijn die jij wilt zijn. Wij geloven dat door stil te staan bij jezelf en dat wat voor jou van waarde is, en te kunnen verbeelden, zorgt voor meer focus en rust. Voor meer achtergrondinformatie, scrol even verder door naar beneden.

Wie geven de workshop?
De workshop wordt geleid door Frances Aarts, Astroadvies Gouda en Cora Heppe, Vitaliteit- en leefstijlcoach van Happy&Vitaal.  

Deze workshop is inclusief materiaal en koffie met wat lekkers.

Wijze van betalen
Je aanmelding is definitief na directe betaling van 50% van het deelnamebedrag. De andere 50% uiterlijk de eerste dag van de workshop. Na aanmelding ontvang je een mail met verdere (betaal)gegevens. Je krijgt van ons een bevestiging, na ontvangst van je eerste betaling, deze bevestiging geldt als bewijs van deelname. Natuurlijk mag je ook het bedrag in één keer betalen.

Je kunt je aanmelden d.m.v. een mail aan:
Frances Aarts, info@astroadvies.nl
Cora Heppe info@happyenvitaal.nl

Welke beeldvorming haalt het beste in jou naar boven?
Wist je dat we per dag tussen de 377 en 3000 (reclame)beelden per dag zien?
Al deze beelden worden bewust ingezet om jou en mij te beïnvloeden.  Het is heel knap dat de hersenen hierin zaken kunnen filteren. Zo kun je bijvoorbeeld zonder problemen  een reclame van een fietsvakantie voorbij zien komen. Als je niet houdt van fietsen, kan het zijn dat deze reclame je nauwelijks opvalt.  Toevallig hou ik wel van fietsen en van mooie landschappen, dus ik zal ervan gaan watertanden.

Wat een trend is, is reclame waarbij je een fijn gevoel krijgt. Tony chocolonely is zo’n voorbeeld. Zij maken lekkere chocolade en ze zijn ooit begonnen om op een fair trade manier lekkere chocoladerepen te produceren. Zo krijg je het idee dat je zonder schuldgevoel zo’n reep kan kopen en dat geeft een goed gevoel.Dit is maar een voorbeeld. Wist je dat onbewuste beelden nog meer indruk maken? Helaas kunnen beelden ook negatieve gevoelens bij ons  oproepen. Zoals de prachtige plaatjes op sociale media van anderen. Als wij het prachtige leven van een ander vergelijken met het leven van onszelf kan dit het gevoel geven dat de ander een perfect leven leidt en wij soms maar aan het ploeteren zijn. Goochelen met de tijd die we hebben en de keuzes die we moeten maken. Het kan ons afleiden van wat we willen. En het geeft je dan weer het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dat er iets niet compleet is aan wie je bent en wat jij van waarde vindt. Want vaak ervaar je de kwaliteiten en levensvisie die je hebt als gewoon. 

Het mooie is juist dat wat jij gewoon vindt, is vaak je charme, kwaliteit en jouw unieke jij.  Wat gebeurd er als jezelf in beeld brengt, wat jou sterk maakt, jou kenmerkt, en waar jij zoveel waarde aan hecht?  Een totaalbeeld waar jij een goed gevoel bij krijgt, en je elke keer herinnert aan dat wat goed is voor jou omdat jij er een goed gevoel bij krijgt. Daar wilden we wat mee. Positieve beeldvorming over jezelf. Met deze positieve beeldvorming kan helpen om te focussen op wat jij belangrijk vindt in jouw leven zodat je makkelijker keuzes kunt maken. Makkelijker kunt focussen op waar je aandacht aan wilt besteden. Om dit gevoel te onderstrepen hebben we een superleuke workshop bedacht.  Het maken van een moodboard waarbij je in beeld brengt wie jij bent, waar jij waarde aan hecht  en waar jij voor staat. Kortom een moodboard waarbij jij een positief gevoel krijgt om de beste versie van jezelf te zijn of te worden.  

Vind jij het leuk om op een creatieve manier in beeld te brengen wie jij bent en wat jou stimuleert? Geef je dan nu op voor de workshop.

Gegevens

Datum:
29 oktober, 2020
Tijd:
10:30 am - 12:30 pm
Kosten:
€90,
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Livingstonelaan 54 ingang oost

Gouda, Zuid-Holland 2803EL Nederland
Telefoon:
06 41 77 39 63

Organisatoren

Cora Heppe
Frances Aarts