Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dansmeditatie ‘Licht’

6 december, 2020 | 10:00 am - 12:00 pm

Dansmeditatie ‘Licht’

VOL
Op zondag 6 december dansen we een actieve meditatie: een dansmeditatie.Een mooie manier om de dag te beginnen: je lijf bewegen op muziek en er laten zijn wat zich aandient. Met je lijf… héél je lijf. Voelbaar: héél je lijf. En wie weet gaandeweg heelt er wat in je…

Tijdens de dans geeft een thema je richting in het ontdekken van een diepere laag in jou en in je beweging. Tijdens de ochtend geef ik dat thema aan: vrijblijvend en jij kijkt of je er iets mee kan… Zo niet: dans gewoon jouw vrije dans….

Dans geeft je volop de gelegenheid om je energie te laten stromen, jezelf te laten stromen, met alles wat er is. Alles in beweging en alles op één of andere manier in je aandachtsveld… Dat is wat zo mooi is aan de dans: je kunt jezelf er helemaal laten zijn. Dát is de meditatie. Dat is de uitnodiging voor deze zondagochtend.

We komen -in stilte- bij elkaar in de kring. We doen een ‘welkom’ en wat uitleg. Dan begeleid ik jullie verder met mooie muziek.En jij? Jij beweegt, jij danst!!

Tot het stil wordt in de ruimte…

En ‘dans’ is maar een woord: beweeg zoals heel je lijf dat wilt en zoals je impuls je aangeeft. Simpelweg helemaal aanwezig zijn in én met je lijf!: op je voeten, op je billen of knieën als je wilt zitten, of heel je lijf als je gaat liggen. Gewoon zoals in jou opkomt.

Kom je dansen? 

ZONDAG 6 DECEMBER 2020 10:00u tot 12:00u 

Graag aanmelden en tickets via deze LINK

Gegevens

Datum:
6 december, 2020
Tijd:
10:00 am - 12:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.bramboer.nl/agenda.htm

Locatie

Livingstonelaan 54 ingang oost

Gouda, Zuid-Holland 2803EL Nederland
Telefoon:
06 41 77 39 63