Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doei angst, hallo liefde

november 15 | 2:00 pm - 4:00 pm

€10,

Doei angst, hallo liefde!

Wil jij weten hoe we van een uitgeputte planeet weer een paradijs kunnen maken? Een plaats waar energie eindeloos is en oorlog iets van vroeger? Waar verdeeldheid raar is en verbinding het nieuwe normaal? Waar lockdowns niet meer nodig zijn en er genoeg is voor iedereen? Nog nooit klonk de roep om het anders te gaan doen zo duidelijk als nu. Als we een leukere planeet willen, hebben we niet genoeg aan ad-hoc oplossingen in de buitenwereld. Echte verandering begint pas als we onszelf veranderen.

‘Doei angst, hallo liefde’ laat aan de hand van een aantal levenswetten zien hoe we dit met succes kunnen aanpakken. Je leert wat voor wetmatigheden er in deze wereld gelden en hoe je daar gebruik van kunt maken. Het is alsof je het geheime script, het plan achter alles leest. En dan wordt het je vanzelf duidelijk: eerst gezonde mensen en dan een gezonde wereld. Dat is de goeie volgorde!’
‘Doei Angst, Hallo Liefde’ laat aan de hand van een zevental levenswetten, geïnspireerd op Padwerk en Een Cursus in Wonderen zien, hoe we dit met succes kunnen aanpakken.

Inhoud lezing
Tijdens deze interactieve lezing zullen de auteurs Jeroen en Judith je meenemen in hun nieuwste boek. Ze vertellen je wat ervoor nodig is om de regie van je eigen leven weer in eigen hand te nemen. Er is daarnaast veel ruimte voor vragen, levensvragen.
Stap voor stap zullen we in de nieuwe tijd die voor ons ligt afscheid nemen van angst en in plaats daarvan liefde als drijvende kracht herontdekken. ‘Doei Angst, Hallo Liefde’ geeft antwoorden en biedt je daarmee handvatten en een prachtig vooruitzicht op een veel leukere wereld met leukere mensen.

Een leukere wereld �
Wij (Judith van Gaalen en Jeroen Morssink) hebben vanaf onze geboorte een idealistisch gen gehad. We gaven onze drive om de wereld een beetje beter en leuker te maken handen en voeten door klassiek homeopaat te worden. De uitoefening van deze geneesmethode maakte ons kritisch naar wat algemeen werd beweerd en geloofd. We leerden dat mensen veel meer impact op hun eigen gezondheid hebben dan algemeen wordt aangenomen. Dit motiveert ons om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden om fysiek, emotioneel en mentaal gezonder te worden. We vonden elkaar in de ontdekking dat bewustwording leidt tot meer geluk. Deze ontdekking willen we delen en staat aan de basis van ons werk en van onze boeken.

Judith van Gaalen en Jeroen Morssink schreven eerder boeken over gezondheid, bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit. Dit is hun eerste boek samen.

Graag aanmelden via deze LINK
De kosten zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Er is ruimte voor maximaal 40 personen.
Inloop 13:45 uur.

Gegevens

Datum:
november 15
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Het Vijfde Huis
Livingstonelaan 54
Gouda, 2803EL