Bewustzijn

Balans

Expressie

Alle onze aangesloten trainers bezitten stuk voor stuk competentie en dragen met hun specialismen bij op het gebied van ‘ons aanbod’ voor bewustzijn | balans en/of expressie. 

Is jezelf uitdagen met een vakkundige trainer misschien dat ‘iets’ waar jij enthousiast van wordt? Wij in ieder geval wel! Of zoek je toch meer de bedding van een groep, een kring en/of een ritueel waarin je weer op adem kan komen en waarvan jij zingeving, inzicht en het ‘gedragen’ zijn ervaart? Wij bieden verschillende lessen met een ruim aanbod om datgene te onderzoeken en/of te vinden waardoor jouw hart sneller gaat kloppen en waarvan jij lichtjes in je ogen krijgt.


Tijdens je deelname aan de lessen/trainingen van Het Vijfde Huis kun je op je eigen tempo de gebieden verkennen waar je interesse naar uitgaat waardoor jij de gewenste tools kan verzamelen om jezelf uit te dagen.
Wil jij een les met de focus op bewustzijn en een beetje expressie of wil je gaan werken aan intuïtief leiderschap met een gelijkwaardige dosis bewustzijn of omgekeerd?

Wij bieden jou een divers maar overzichtelijke keuze in groepslessen aan. Zoek je een meer individueel traject? Dan kan Het Vijfde Huis je naast de aangeboden groepslessen ook persoonlijk begeleiden.