OPEN DAG

DAG VAN DE STILTE

Zondag 25 oktober

10:00u _ 16:00u


GEDEELTELIJKE LOCKDOWN 14-10-2020 | 22:00u

Wij weten dat tijdens deze gedeeltelijke LockDown, beurzen en markten gewoon door kunnen gaan maar na een kort overleg hebben wij unaniem besloten dat Het Vijfde Huis het risico op meer besmettingen niet wil nemen.

De Open Dag van Het Vijfde Huis zou vallen op de Dag van de Stilte. In 2021 doen wij een nieuwe poging voor een Open Dag maar dan zal, na de gedeeltelijke LockDown, de Dag van de Stilte 2020 gepasseerd zijn. Misschien houden we de Stilte in ere maar het kan ook zijn dat het een ander thema wordt.

Iedere Open Dag van Het Vijfde Huis is gratis te bezoeken en een goede gelegenheid om kennis te komen maken met ons centrum voor bewuster leven en persoonlijke ontwikkeling. Veel trainers hebben affiniteit met deze gezellige dag en dit zorgt altijd voor een mooi en volwaardig programma waardoor jij als bezoeker/deelnemer een goed beeld kan krijgen van de inhoud en vooral de diversiteit aan activiteiten die onder ons dak aangeboden wordt.

HIERONDER IS DE OORSPRONKELIJKE TEKST VAN HET DOOR ONS, UIT VOORZORG, GEANNULEERDE EVENEMENT NOG NA TE LEZEN.

Omdat het op 25 oktober 2020 de landelijke Dag van de Stilte is, zullen alle bijeenkomsten en workshops aansluiten bij dat thema. Wat natuurlijk niet betekent dat er niet gepraat kan worden. Er is zeker plek om even te zitten, bij te praten of met een lekker kopje thee of koffie uit te wisselen wat je hebt meegemaakt.

Er is een Stilteruimte voor als je echt even helemaal tot jezelf wilt komen en de hele dag door draait er de film “In pursuit of silence“. www.pursuitofsilence.com
Hier kun je, je bij aansluiten om deze helemaal of een stukje mee te kijken. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele workshops die gedurende de hele dag plaatsvinden.

COVID-19 & DE OPEN DAG

Met de huidige aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, kan de Open Dag doorgaan. Wij houden hier natuurlijk rekening mee. Een goed deurbeleid, een maximaal aantal bezoekers, de ruimte voor de 1,5 meter afstand etc. Mocht de situatie veranderen, dan komt daar zo snel mogelijk een bericht over.

De meeste maatregelen die genomen zijn, hebben niet direct invloed op de genomen maatregelen en voortgang binnen Het Vijfde Huis – Wij kunnen voldoende ruimte en hygiëne waarborgen aan alle trainers en bezoekers.

De enige maatregel die direct op onze activiteiten van toepassing is, is die van de groepsgrootte. Maximaal dertig mensen mogen nu bij elkaar komen. Waar nodig zullen wij hierover contact opnemen met trainers en andere gebruikers van het Vijfde Huis, om de maximale grootte van een groep op deze dag strikt te hanteren.

De Open Dag op 25 oktober aanstaande kan, naar het nu lijkt, doorgang vinden, omdat evenementen met een doorstroom van publiek door kunnen gaan. Dit betekent dat als de huidige regels tegen die tijd nog steeds actueel zijn, wij een strikt deurbeleid voeren en dat de workshop-aanbieders op die dag, nog meer dan anders, rekening dienen te houden met de gezondheid-check en het aantal bezoekers.
Voor verdere informatie, zie de site van het RIVM 

Wil jij de Open Dag bezoeken? 
Aanmelden is verplicht! U kan hiervoor het inschrijfformulier onderaan deze bladzijde gebruiken. Ongeveer een week v.t.v zal HIER het programma en de routing voor de Open Dag te downloaden zijn.

Met een warme groet,

Het team van Het Vijfde Huis.


U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR DE OPEN DAG VAN 25-10-’20