Kindercoaching

Bianca de Kamper is een gevoelige en intuïtieve kindercoach die zich echt en oprecht kan verbinden met de belevingswereld van kinderen.

In de eerste instantie zal ze kijken en aanvoelen wat de behoefte is van het kind en past hier haar vorm van coaching op aan, dus niet andersom zoals bij veel andere coach-vormen en/of therapieën vaak het geval is.

Beschrijving

Bianca de Kamper weet precies wat nodig is om jouw kind, op het gemak te stellen en zich tijdens het coachen goed te voelen. Hiermee creëert Bianca een prettige en veilige omgeving waardoor een verhaal makkelijker vertelt of een situatie eenvoudiger geschetst kan worden.

Tijdens het coachen van een kind werkt ze niet vanuit een probleem maar gaat juist oplossingsgericht aan de slag want hoe groot of klein wij ook zijn, wij willen allemaal de zorg en aandacht die wij nodig hebben en verdienen. Voordat zij haar aandacht naar het coachen van kinderen verplaatste heeft ze bijna drie jaar als Nanny en daarvoor 10 jaar in de jeugdzorg gewerkt. Door haar werk in de jeugdzorg zag ze dat kinderen (en hun ouders) niet altijd een grote instantie nodig hadden om voor een klein of groter probleem tot een goede oplossing te komen. Met haar begeleiding zal een kind diverse handvatten aangeboden worden waardoor een kind, jouw kind zelf kan leren ontdekken wat nu precies die beste oplossing zou kunnen zijn.

Bianca is verbonden met Het Vijfde Huis maar daarnaast heeft ze ook nog haar eigen praktijk voor ontspanningstherapie. Heb je vragen aan Bianca of wil je een intake gesprek? Neem dan persoonlijk contact op via 0649887295.

 

WhatsApp chat