Toont alle 4 resultaten

  Dit ben ik

  DIT BEN IK

  Wie ben jij?
  Ben jij je bewust van jeZelf, van wie je nu bent en van wie je wil worden?
  De workshop “DIT BEN IK” staat helemaal in het teken van jou!

  Lachyoga

  Elke tweede donderdag van de maand van 20:00u tot 21:00u kun je in Het Vijfde Huis in Gouda weer ongegeneerd leren lachen met lachyoga docente Jeanette la Rivière. Je hoort het goed… WEER LEREN lachen!
  Even serieus…
  Wanneer is het voor jou de laatste keer geweest dat jij die specifieke spiergroep in je buik voelde die, net als je kaken in de kramp schoten toen je echt maar dan ook ècht naar adem moest happen van het lachen? En ondertussen schoten de tranen uit je ogen (of ‘t snot uit je neus) eerlijk en ongegeneerd.

  Het wordt weer eens tijd, vindt je niet?

  Jeanette is een fantastische lachyoga docente die haar vak verstaat. Wees gerust ze gaat echt niet voor Pipo spelen want zij weet namelijk op wat voor manier “jij jezelf” weer heel goed kan laten schateren.
  Lach, lach, lach… met een zucht van opluchting alle tensie je lijf uit… heerlijk!

 • Placeholder

  Philosopy4life

  Heb jij dat ook? Je zit vast in de alledaagse sleur en het leven lijkt alleen maar te gaan over het weer en het werk. Je weet dat er meer is maar je hoofd is te druk voor focus. Je wilt zinvoller in het leven staan, je richten op waar het echt om gaat, dat wat essentieel zou moeten zijn. Maar… je weet niet precies hoe je de eerste stap moet zetten.

  Filosofie kan je daar bij helpen. Door te filosoferen ontwikkel je inzicht in wat je doet en wat je wilt. Het gaat dan niet om het bestuderen van ingewikkelde begrippen en theorieën maar om het aanleren van praktische vaardigheden: vragen stellen, luisteren, werken binnen je vermogen, reflecteren en durven beslissen. Het doel? Grip krijgen op je leven, oftewel Philosophy4Life.

  Spreken als een pro

  JANINE DE WIDT PRESENTEERT MET WERKENDE STEMMEN, DE WORKSHOP; ?SPREKEN ALS EEN PRO❗️

  Een praatje houden of bijvoorbeeld solliciteren is op zich al spannend genoeg. Toch kun jezelf best al wat voorbereiden, en het je hierdoor zelf makkelijker maken!  Zo werkt dat ook voor al die andere spreekmomenten. (huwelijk, afscheid, jubileum, etc)