Toont alle 5 resultaten

 • Placeholder

  Kindercoaching

  Bianca de Kamper is een gevoelige en intuïtieve kindercoach die zich echt en oprecht kan verbinden met de belevingswereld van kinderen.

  In de eerste instantie zal ze kijken en aanvoelen wat de behoefte is van het kind en past hier haar vorm van coaching op aan, dus niet andersom zoals bij veel andere coach-vormen en/of therapieën vaak het geval is.

 • Placeholder

  Kleur bekennen

  Kleur Bekennen is een uniek concept die een blik werpt op de verschillende lagen van jouw eigen gevoelservaring.

 • Placeholder

  Rebalancing

  REBALANCING

  ‘De kunst van het aanraken’

  Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk. Het nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

  Stiefcoaching

  “Don’t stop the waves, learn how to surf!”

  Liselotte de Vries werkte vanaf haar 19e in diverse functies binnen de overheid. Van politieagente tot bijstandsconsulent en van rechercheur Uitkeringsfraude naar onderzoeker bij de Nationale ombudsman. Na het vullen van haar rugzak met werk -en levenservaring, werd vanaf de scheiding van haar jeugdliefde na 20 jaar, duidelijk dat het de hoogste tijd was voor haar levensmissie; jou begeleiden naar het leven zoals het bedoeld is!

  Voetreflexmassage

  Pauline van Mullem praktiseert natuurgeneeskunde en is beschikbaar voor haar consulten en voetreflexmassage in Het Vijfde Huis. Voetreflexmassage is onderdeel van de voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie). Dit is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.

  Jij hebt het gevoel dat het beter kan!
  Beetje moe, beetje futloos en niet lekker in je vel?
  Zelf weet je even niet meer hoe je dit kunt veranderen.
  Tijd om eens een natuurgeneeskundige behandeling te overwegen!