Toont alle 4 resultaten

  COMMUNI-KAI-KI

  Communiceren vanuit innerlijke kracht

  De communicatie loopt niet lekker. Het lijkt wel of er steeds hetzelfde mis gaat in het overleg met je collega of baas, of in de gesprekken met je partner of kind. Dat is heel frustrerend en vermoeiend, en het lukt je niet om je vinger er precies op te leggen. Logisch, want de manier waarop je persoonlijk communiceert bestaat voor een groot deel uit automatisch gedrag. Hoe verander je dat?

 • Placeholder

  Kindercoaching

  Bianca de Kamper is een gevoelige en intuïtieve kindercoach die zich echt en oprecht kan verbinden met de belevingswereld van kinderen.

  In de eerste instantie zal ze kijken en aanvoelen wat de behoefte is van het kind en past hier haar vorm van coaching op aan, dus niet andersom zoals bij veel andere coach-vormen en/of therapieën vaak het geval is.

 • Placeholder

  Kleur bekennen

  Kleur Bekennen is een uniek concept die een blik werpt op de verschillende lagen van jouw eigen gevoelservaring.

  Stiefcoaching

  “Don’t stop the waves, learn how to surf!”

  Liselotte de Vries werkte vanaf haar 19e in diverse functies binnen de overheid. Van politieagente tot bijstandsconsulent en van rechercheur Uitkeringsfraude naar onderzoeker bij de Nationale ombudsman. Na het vullen van haar rugzak met werk -en levenservaring, werd vanaf de scheiding van haar jeugdliefde na 20 jaar, duidelijk dat het de hoogste tijd was voor haar levensmissie; jou begeleiden naar het leven zoals het bedoeld is!