Toont alle 5 resultaten

  Ademcirkel

  Ga jij mee op ademreis onder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Laura en Frans?

  6 maart 2020 was een prachtige happening! Laura en Frans gaan binnenkort in Het Vijfde Huis weer een nieuwe cirkel aanbieden. Graag nemen zij je in een speelse ontspannen setting mee op dit avontuur door middel van de verbonden ademhaling.
  De verbonden ademhaling is eigenlijk een hele natuurlijke manier van ademen, zonder pauzes tussen de in- en uitademing, als een cirkel zonder begin en einde. Hou de site van Ademcentrum Het Groene Hart of de FB pagina van Het Vijfde Huis in de gaten voor nieuwe data.

 • Placeholder

  Feel good day

  FEEL GOOD DAG.

  Gun jezelf een dag ‘buiten de tijd’. Een dag om voor jezelf te zorgen, vol ontspanning, weg van de stress van alledag. Niets moeten, alleen maar – Samen – Zijn en veel Plezier!

  Verwen jezelf en laad je weer op tijdens de FEEL GOOD DAG.

   

  Muzikale meditatie

  Vaak heb je nog van alles te doen, blijven je gedachten malen en neem je te weinig tijd om te relaxen. kom en geniet van de muzikale meditatiesessies gegeven door Peter Raadsen.

 • Placeholder

  Rebalancing

  REBALANCING

  ‘De kunst van het aanraken’

  Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk. Het nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

  Voetreflexmassage

  Pauline van Mullem praktiseert natuurgeneeskunde en is beschikbaar voor haar consulten en voetreflexmassage in Het Vijfde Huis. Voetreflexmassage is onderdeel van de voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie). Dit is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.

  Jij hebt het gevoel dat het beter kan!
  Beetje moe, beetje futloos en niet lekker in je vel?
  Zelf weet je even niet meer hoe je dit kunt veranderen.
  Tijd om eens een natuurgeneeskundige behandeling te overwegen!