Logo met beeldmerk

'T HUIS KALENDER

Avond van Het Huis - 5 september '19

Iedere maand wordt er tijdens de 'Avond van Het Huis' een onderwerp of thema uitgelicht. Dit kan een documentaire met een workshop zijn, een inspirerende verhaal met bijbehorend
Open dag

Het Vijfde Huis geeft je een proeverij van onze aankomende activiteiten.Workshops, diverse lessen, wellness, ontspanning en massage, coaching, dans, muziek enz voor het aankomende seizoen. Het wordt een heerlijke

WIE WIJ ZIJN

Onze ervaring is… dat er naast een mens dichter bij zichzelf, er niets mooiers bestaat dan het dichter bij elkaar brengen van mensen. Dit is onze gezamenlijke passie en vormt de basis voor het oprichten van Het Vijfde Huis. Een huis waar jij welkom bent en waar je naartoe kan gaan om alles op het gebied van bewuster leven en persoonlijke ontwikkeling te ontdekken. Dit is een avontuur die wij graag met jou willen delen. 

Wat wij doen

Het centrum in Gouda waarin jij centraal staat, die jouw ‘ruimte’ creëert en je een veilig platform geeft zodat jij jezelf kan blijven uitdagen en ontplooien. Een plek van licht waar je kan groeien en waar jij jouw innerlijke kracht en eigen vorm kan ontdekken door in verbinding te treden met jezelf en de wereld om je heen. Hier werken we samen voor meer inzicht, kennis, begrip en vooruitgang. Dit is wat wij doen in Het Vijfde Huis!

Bewustzijn

Dit gaat over hoe jij in verbinding staat met je omgeving, jij als lid van de gemeenschap, jij in relatie met de aarde en het universum.

Balans

Hiermee bedoelen wij het verwerven van persoonlijk leiderschap, lef, fit en in sync zijn met jezelf.

Expressie

Op wat voor manier dan ook, hiermee wordt het uitdrukken van jezelf beoefend. Denk aan dans, je stem, beweging, contact maken, schilder expressie of muziek.

Deze begrippen zijn binnenshuis een helder en herkenbaar keurmerk voor wat betreft ons aanbod je kan meegeven.

Het huis in beeld

Plaatjes zonder woorden.
Een impressie voor een indruk.

Waar kun je ons vinden?

Onze voeten raken momenteel de vloer op de onderste verdieping van voormalig verpleeghuis Bloemendaal. Dit pand beleeft een regelrechte revival en is klaargestoomd voor nieuw leven in de brouwerij. Naast onze ondernemende plek is er ook veel particuliere verhuur waardoor wij omringt zijn door goede buren. Het is ons streven om er een bruisende “je bent welkom en voel je goed” community van te maken waar we trots op kunnen zijn.

CONTACT

Heb je vragen stel ze dan gerust door via dit formulier contact op te nemen. Je kunt hier ook terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het aanbod, onze evenementen, andere interessante topics of als je iets wilt melden. Graag bij ‘onderwerp’ zo specifiek mogelijk zijn zodat wij weten waar jouw bericht over gaat en wij ervoor kunnen zorgen dat jouw mail bij de juiste Vijfde Huizer aankomt.


OP ZOEK NAAR...

Ben jij een trainer | gasttrainer | coach | begeleider en/of masseur van Het Vijfde Huis?

Het Vijfde Huis werkt samen

Zoek je een individuele trainer, coach en/of les binnen Het Vijfde Huis? Op dit platform kun je ze BINNENKORT vinden.